Prachtig vakantiehuis in Zuid-Italië

Op vakantie in puglia

In Puglia vind je vele huizen met privé zwembad maar weinig zijn zo luxe als Villa Gufo, Ostuni.

Hier kun je ontspannen terwijl je omringd bent van alle moderne gemakken. Tussendoor kan je genieten van de prachtige omgeving met het bijzondere panoramisch uitzicht. Het is mogelijk om zowel het hele huis of een kamer te reserveren. Daarnaast heb je heel veel keuze in de services waar je gebruik van wilt maken. Wanneer mogen we jou verwelkomen? Neem contact op voor jouw vakantie op maat.

Benvenuti a Villa Gufo

pexels-ben-mack-6775268
Kamer of suite met faciliteiten

Bij uitstek geschikt voor twee tot drie personen, voorzien van alle luxe, aparte badkamer, terras en lounge. Je kunt ook gebruik maken van alle andere mogelijkheden en diensten in het aanbod van Villa Gufo.

IMG_3394
Volledig af te huren

Het is mogelijk Villa Gufo exclusief te boeken voor jouw reisgezelschap. Bijvoorbeeld voor vakantie maar ook een trouwfeest. Of je wilt alle ruimte voor jezelf. Voel je thuis en geniet van de Villa en de omgeving zoals jij dat wilt.

Pool en drinks
Zwembad met bar

Het privé zwembad is onze oase om bij te ontspannen. Fijne ligbedden, parasols, lounge beds, pergola, bar en buitenkeuken. Zorgvuldig uitgekozen in aardetinten met natuurlijke materialen voor een fijne, warme sfeer.

IMG_3389
Maatwerk services

Dagelijks een Italiaanse kok in huis? Boodschappen in de koelkast wanneer je aankomt? Je laat jezelf en jouw gezelschap volledig ontzorgen met onze maatwerk services. Bekijk onze packages of neem contact op.

Food & drinks
Ervaar dé Primitivo en authentiek Italiaanse keuken

De oudste wijndruif komt uit deze regio, dé Primitivo. Je kunt hier bij uitstek genieten van de lekkerste wijnen. In de directe omgeving vind je veel verse natuurlijke ingrediënten. Wij helpen jou graag met informatie over culinaire hoogstandjes.

IMG_3377
Omgeving verkennen

Kan je de verleiding niet weerstaan? Zet je een stap buiten de deur van Villa Gufo, dan kom je in een prachtige regio met oude stadjes en fijne natuurgebieden. Uiteraard kunnen wij jou de lokale hotspots tippen. Het verkennen van de omgeving is echt een aanrader.

als een echte local

Verken de regio