Sit back and relax

Extra services

Wanneer je bij ons verblijft hoef je aan niets anders te denken dan aan jezelf. Met onze extra services ontzorgen we jou volledig zodat je optimaal van de vakantie geniet. Hieronder vind je onze packages die je kan bijboeken. We bieden ook maatwerk voor jouw speciale reis of event, geheel naar jouw wensen en budget.

Boodschappen service

de vakantie kan meteen beginnen

Bij aankomst hebben wij de boodschappen al voor jou gedaan. De koelkast zit vol lekkere, verse producten geheel naar de wensen van jouw gezelschap. Fruit, groenten, dranken, vleeswaren of liever vegetarisch kan uiteraard ook, vlees of vis voor op de barbecue, lekkere pasta’s… het kan allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen is meteen genieten!

Ontbijt

Met verse ingrediënten uit de regio

Of je nu alleen, met twee of een hele groep bent, wij kunnen een heerlijk vers ontbijt voor je maken. Dagelijks of alleen op de dagen die je zelf wenst. Onze kleinste gasten verwennen we graag met een leuk aangepast ontbijt. Geen tijd ’s ochtends omdat je het vliegtuig moet halen of op uitstap gaat? Dan zorgen we voor een ontbijt to go.

Italiaanse chef aan huis

Puur natuur op je bord en in je glas

De Italiaanse keuken is wereldwijd gekend, maar de keuken van Puglia is heel anders dan in de rest van Italië. Verwacht hier geen pizza maar wel een panzerotti, geen penne maar wel orechiette… alles wat op je bord ligt, komt rechtstreeks uit de zonovergoten natuur. Eten is hier heel belangrijk want daarmee tonen de Pugliese hun gastvrijheid. Onze Apulische chef kookt met veel passie en volgens de traditie een heerlijk menu voor jouw gezelschap. Uiteraard ontbreekt ook de prosecco en wijn niet aan tafel! Wist je trouwens dat de oudste wijndruif uit Puglia komt?

Events

Zowel privé als zakelijk

Een trouwfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid? Wij helpen jou graag het perfecte evenement te organiseren in Villa Gufo. Het organiseren van een event kan stresserend zijn, dus doen wij het graag voor jou. Catering, entertainment, decoratie… vertel ons hoe jij het ziet en wij doen de rest.