hoe en waar vind je ons

Brindisi Airport op 20min
Bari Airport op 1u15min

Met het vliegtuig

Brindisi Airport ligt op 20 minuten rijden van Villa Gufo. Vanuit België of Nederland vlieg je gemakkelijk in 2 uur met Ryanair (Charleroi / Eindhoven) of Transavia (Rotterdam) naar Brindisi Airport.

Bari Airport ligt op 1 uur en 15 minuten rijden van Villa Gufo. Vanuit België of Nederland vlieg je gemakkelijk in 2 uur met Ryanair (Charleroi / Eindhoven) of Transavia (Amsterdam / Rotterdam) naar Bari Airport.

Op beide luchthavens zijn er diverse aanbieders voor het huren van een auto.

Brindisi Airport op 20min
Bari Airport op 1u15min

Met de auto

Uit eigen ervaring weten we hoe leuk het is om een roadtrip naar Zuid-Italië te maken. Wanneer je Italië binnenrijdt is de aangenaamste route om via Bologna naar de Autostrada d’Adriatica te rijden. Langs deze weg is het genieten van mooie landschappen en is de Adriatische zee vaak te zien. Ideaal om langs deze route een tussenstop te maken in de mooie en vaak ongekende kuststadjes.

Wij helpen je graag met tips of adresjes om te overnachten tijdens de roadtrip.

is kiezen voor het authentiek Italië

Kiezen voor Villa Gufo

Omringd door de natuur

Villa Gufo ligt in het hart van Puglia in de Itrië vallei. Een rustige plek met panoramisch uitzicht over de typische Murische natuur. Deze plek staat in de regio gekend om de zuivere lucht.

Luxe villa met extra services

Onze villa is gebouwd in authentieke Pugliesi stijl maar voorzien van alle hedendaags comfort. Luxe suites en faciliteiten met net dat beetje extra. Dit is puur genieten.

Wij geven jou onze insiderstips

Wij weten inmiddels de weg in de regio en helpen je de mooiste en lekkerste plekken te ontdekken die vaak alleen de locals weten. Mooie plaatsen, heerlijke restaurants, fijne stranden en zoveel meer.

Ostuni, Italië

Contrada La Chiusa
72017 Ostuni, Italië

Bel ons

NL: +31 627 11 42 36
B: +32 486 78 62 08

Stuur een e-mail


info@villagufo.com