Villa Gufo

Boekingsvoorwaarden en waarborg villa compleet

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor het huren van de gehele villa. Lees de voorwaarden aandachtig. We wensen jou een aangenaam verblijf toe bij Villa Gufo!

1. Reservering

De reservatie is definitief zodra deze door ons per e-mail of via onze boekingsengine is bevestigd.

2. Betaling en akkoord met de voorwaarden

Bij reservering wordt een aanbetaling van 50% van de reserveringssom gevraagd. Het restant dient te worden voldaan uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan. In geval van annulering meer dan 6 weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de aanbetaling worden geretourneerd. Bij een annulering binnen de termijn van 6 weken zal geen restitutie plaatsvinden. Wij raden daarom een annuleringsverzekering aan. Door de betaling van jouw bijdrage voor de huur van een kamer, een gedeelte van de accomodatie of de gehele villa geef je automatisch akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN Villa Gufo versie januari 2022.

3. Annulering door de huurder

Bij annulering door de huurder tot zes weken vóór datum van aankomst vindt er 50% restitutie van het totaalbedrag plaats. Dat wil zeggen, wanneer op het moment van annulering door de huurder het totaalbedrag betaald is. Is er op moment van annulering slechts 50% van het totaalbedrag betaald, dan volgt er geen restitutie. Bij annulering binnen zes weken vóór datum aankomst vindt geen restitutie meer plaats. Wij raden aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

4. Annulering door de verhuurder

In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan de verhuurder de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: – dat het huis niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door (natuur)rampen) – dat het huis niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van het huis door de verhuurder), een dubbel geplaatste reservering of uitbraak van een pandemie. In dit geval gaat de verhuurder over tot terugstorting van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. De verhuurder is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de (mede)huurder zelf gereserveerd (bijvoorbeeld: vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen e.d.).

5. Beschikbaarheid

De realtime beschikbaarheid van onze accommodatie kan je vinden in de boekingsmodule. Aankomst vanaf 16u00, vertrek vóór 10u00 uur, maar in overleg is alles bespreekbaar en is afhankelijk van reserveringen voor of na uw aankomst en vertrek. 

6. Aansprakelijkheid

Wanneer je logeert in onze villa is dit volledig op eigen risico, d.w.z. wij, de eigenaren van Villa Gufo, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door jou geleden schade en of letsel opgelopen in onze villa (kamers, suites, gedeelte van de villa of de gehele villa) of op ons terrein, in welke vorm dan ook. Bij schade aan onze eigendommen hoger dan het bedrag van de borg, treedt de Algemene Wet op Aansprakelijkheid in werking en kan de schade afgehandeld worden via de Aansprakelijkheidsverzekering.

7. Gebruik

Je bent van harte welkom gebruik te maken van Villa Gufo voor de duur van jouw verblijf. Het ter beschikking stellen en het gebruik van Villa Gufo geschiedt op grond van wederzijds vertrouwen en respect voor onze eigendommen. Je dient in dat verband de inventaris van het huis in dezelfde staat achter te laten zoals je het aantrof tijdens de aankomst. Het wordt op prijs gesteld aangebrachte (kleine) schade direct te melden bij de eigenaar van Villa Gufo. 

8. Bijkomende kosten & waarborg

Alle extra kosten kan je terugvinden in onze boekingsmodule.

Bij de boeking vragen wij een waarborg van € 500. Deze dient ten laatste betaald te worden op de dag van aankomst. 

Deze waarborg betalen wij binnen drie weken na vertrek terug op het opgegeven bankrekeningnummer. Wij zijn bevoegd een eventuele schade met de waarborg te verrekenen.  Is de schade hoger dan de betaalde waarborg dan dien je het verschil nog bij te betalen.

9. Huisdieren en roken

Villa Gufo is geheel rookvrij. Roken is niet toegestaan binnen in de kamers, suites, gedeelte van de villa en de gehele villa. Honden zijn zijn niet toegestaan.

10. Aantal personen

Villa Gufo is in zijn geheel geschikt voor verblijf van maximaal 12 personen. Het is niet toegestaan met meer dan 12 personen in de gehele villa te verblijven dan waarvoor betaald is.

11. Geen rechten ontlenen

Aan de informatie, foto’s, afbeeldingen en doorlinks zoals vermeld op de website van villagufo.com kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.